Bedrijfsuitje bowlen

Bij GUD hebben we de afgelopen weken veel nieuwe mensen welkom geheten in het team. Dit was een goede reden om elkaar beter te leren kennen door middel van een bedrijfsuitje. Onze collega Jeffrey is binnen GUD verantwoordelijk voor de organisatie van de teamuitjes. Voor de rest van het team zijn daarom de activiteiten altijd een verrassing. Zo ook deze keer!

Inhoudsopgave

Bowlers are striking people

Na de Social Advertising training van Jeffrey, begonnen we met het team aan de vrijdagmiddagborrel. Al snel daarna vertrokken we naar de bowlingbaan Aloha in de buurt van Centraal Station Amsterdam. De meeste collega’s hadden al jaren niet meer gebowld, dus er hing een gezonde spanning. Na het welkomstdrankje werden alle medewerkers in twee teams verdeeld. Er werd goed gelachen, gedronken en door de een een beter balletje gegooid dan door de ander. Over dit laatste zijn de meningen nog verdeeld.

Op de pont naar Noord

Na het bowlen werd er een hapje gegeten en daarna zette het teamuitje zich voort bij de Tolhuistuin in Noord. Helaas ging dit om 00:00 dicht door de avondklok en moesten we een einde breien aan ons feestje. We hebben elkaar die avond beter leren kennen en kunnen met het team terugkijken op een geslaagde avond!

Samen successen vieren

De informele sfeer die op kantoor aanwezig is wordt ook doorgevoerd tijdens de teamuitjes. Er is geen sprake van een hiërarchische cultuur en iedereen is met elkaar in contact. Dit geeft de ruimte om elkaar goed te leren kennen. Daarnaast vinden we het bij GUD belangrijk dat successen samen gevierd worden. In dit geval zijn dat er vier, namelijk onze nieuwe nieuwe collega’s. Daani, Job, Nina en Laura, welkom bij het GUD team!

bedrijfsuitje GUD bowlen

Benieuwd wat Grow Up Digital nog meer te bieden heeft? Bekijk onze specialismes.

Deel dit bericht met je netwerk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten