Contentcreatie

Geïnteresseerd geraakt?

Hoe trek ik in een overvol medialandschap de aandacht van mijn doelgroep? Hoe krijg ik meer website bezoekers? En hoe zorg ik dat ze doorklikken? Dit alles kan worden aangepakt met content. Kwalitatief goede content trekt niet alleen de aandacht van je doelgroep, maar houdt het ook vast. Wil jij aan de slag hiermee, maar heb je zelf niet de skills of tijd om dit te doen? Onze experts helpen je graag verder met elke vorm van content!

Contentcreatie, wat houdt dat in?

Naast het opzetten van contentstrategieën is het ook mogelijk om door ons de content te laten creëren. We kunnen bijvoorbeeld de huidige content doorspitten door middel van een content audit, maar we onze contentspecialisten kunnen ook content creëren die perfect past bij jouw marketingdoelstellingen. Hierbij doen we vooraf onderzoek naar de doelgroep, houden we rekening met de tone of voice en de huisstijl en denken we graag mee over kernboodschap die je over wilt brengen. 

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Verhoging van de brand awareness

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Verbeterde vindbaarheid

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Verhoogde conversie

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Relatie opbouwen met je doelgroep

Relevante en aantrekkelijke content die aansluit op je doelgroep

Vandaag de dag word je als consument overspoeld met content. Hierdoor is relevante en kwalitatieve content cruciaal om je te kunnen onderscheiden van de concurrent. Kwalitatief goede content is precies afgestemd op de wensen en behoeftes van je doelgroep. Het is daarom van belang om vooraf aan de creatie van je content, goed onderzoek te doen naar jouw doelgroep. Bijvoorbeeld door het creëren van buyer persona’s. Ook dit onderzoek kan je uit handen geven en nemen we graag op ons. Naderhand weet je precies hoe je de doelgroep kunt gaan triggeren. Door middel van de juiste expertise, kennis en strategie zorgen wij voor aantrekkelijke content voor jouw doelgroep.

Van whitepapers tot blogposts

Content is een groot begrip. Wat valt precies onder content en waar zijn wij in gespecialiseerd? We hebben voorafgaande klanten blij gemaakt met o.a. inspirerende blogs, advertentie afbeeldingen, informerende whitepapers, sociale media posts, infographics, webteksten, landingspagina’s en emails! Heb jij een nieuw idee? Ook daar gaan we graag mee aan de slag. Twijfel je welk format het meest geschikt is voor de boodschap die je wil overbrengen? We denken graag met je mee.

Vormgeving van alle soorten content

Naast het schrijven van teksten kunnen we ook de tekst vormgeven. Hierbij kun je denken aan het designen/redesignen van whitepapers, het maken van een infographics en het vormgeven van triggerende assets. Onze designer past alles precies aan op de huisstijl van jouw organisatie. Zo ben jij altijd consistent in je communicatie. Vormgeving is namelijk net zo belangrijk als tekst als het gaat om het aanspreken van je doelgroep. Heb je bijvoorbeeld een kwalitatief goede tekst, maar is de vormgeving niet aangepast op de behoeften van de klant? Dit kan ervoor zorgen dat de content uiteindelijk niet wordt gelezen, omdat in eerste instantie de aandacht van de doelgroep niet getrokken wordt. Zonde!

Heb je hulp nodig bij de content creatie voor je bedrijf?

Zelf willen opvallen met kwalitatief goede content die compleet aansluit op jouw doelgroep? Onze specialisten kijken graag met je mee!

Onze Contentcreatie diensten

Copywriting

Aantrekkelijke en relevante teksten kunnen de aandacht van de lezer trekken en vasthouden. Daarbij draagt het creëren van de juiste content voor jouw doelgroep bij aan meer conversies en langdurige klantrelaties.

Contentstrategie

Bij een contentstrategie wordt er  strategisch nagedacht en vastgesteld welke content in welke fase van de customer journey noodzakelijk is. Het creëert een overzicht voor de lange termijn en kan bijdragen aan een verhoging van je leads en conversies.

Contentcreatie

Relevante en kwalitatieve content is cruciaal om je te kunnen onderscheiden van de concurrent. Daarbij dient je content precies afgestemd te zijn op de wensen en behoeftes van je doelgroep. Wij helpen je graag bij het creëren van deze content, zowel visueel als tekstueel.

SEO content

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Daarnaast kan het leiden tot meer relevant websiteverkeer en conversies.

Aan de slag met contentcreatie?

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We hebben alle kennis in huis om jouw website beter vindbaar te maken. Ook zijn we gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

Onze contentmarketing specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Bekijk onze andere diensten

Grow-Up-digital-Icoon-32-1
Met Search Engine Advertising boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines, zoals Google of Bing.
Grow-Up-digital-Icoon-44-1

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Grow-Up-digital-Icoon-42-1

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!