Google Ads

Wil je hoger komen in de zoekmachine van Google? Dit kan door middel van Google Ads. Het is de perfecte tool om meer leads naar je website te genereren, doelgericht te adverteren en het rendement van jouw bedrijf te laten stijgen. Onze SEA specialisten helpen jou daarbij om zo veel mogelijk uit je budget te halen.

Wat is Google Ads?

Google geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om te adverteren op de grootste zoekmachine ter wereld. Door te adverteren op zoektermen, bereik je mensen op het moment dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat het verkeer naar je website binnen een korte tijd kan stijgen. Daarnaast worden Google Ads campagnes altijd boven de organische zoektermen geplaatst in de zoekmachine.

Google Ads kun je op verschillende manieren inzetten, namelijk door middel van campagnes in het zoeknetwerk, display-campagnes, video campagnes, shopping-campagnes, app-campagnes en lokale campagnes. Onze SEA specialisten kunnen helpen met het kiezen van het campagnetype die het beste aansluit op de doelen van jouw bedrijf.

Snel meer websitebezoekers

Krijg op korte termijn meer leads

Specifieke targeting mogelijkheden

Meetbare investering

Meer naamsbekendheid

Relevant in elke fase van de customer journey

Google Ads is van belang tijdens alle fases van de customer journey. In elke fase kunnen we precies nagaan wat de doelgroep interessant vindt, waar ze afhaken en waar ze daadwerkelijk in actie komen (aankoop of een download). In de oriënterende fase kunnen Google Ads campagnes er bijvoorbeeld voor zorgen dat de doelgroep jouw product of dienst sneller vindt in de zoekmachine. Om precies vast te stellen waar, wanneer en waarom je Google Ads moet inzetten, zetten wij een strategie op. Hierdoor kunnen wij de online marketingdoelstellingen van jouw bedrijf behalen.

Sta bovenaan in de zoekresultaten

Aan welke concurrenten verlies jij leads, conversies of websiteverkeer? Wij gaan dit vaststellen en aanpakken door goed te kijken wat de concurrentie doet en waar zij op scoren. Door hier op in te spelen kun je sneller zichtbaar worden in de zoekmachine. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het search verkeer op peil blijft en de concurrentie niet wegloopt met jouw klanten.

Onze Google Ads diensten

Google Shopping

Met Google shopping worden jouw producten visueel tentoongesteld in de zoekresultaten van je potentiële klanten. Zo bereik je gericht je doelgroep en kan je jouw producten visueel promoten.

Google Ads

Met Google Ads sta je bovenaan in de zoekresultaten van je doelgroep. Het is de perfecte tool om meer leads naar je website te genereren, doelgericht te adverteren en het rendement van jouw bedrijf te laten stijgen.

Google Display & Video 360

YouTube advertising

Microsoft advertising

Gecertificeerd Google Ads bureau

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

SEA: Google Ads specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Bekijk onze andere diensten

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het aantal views. Het creëren en verspreiden van relevante content voor (potentiële) klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is dé basis voor jouw online marketing strategie.