SEO copywriting

google ads grow up digital

Copywriting is het schrijven van wervende teksten voor commerciële doeleinden. Daarbij wordt er ook gekeken naar de creativiteit en originaliteit van de content. SEO copywriting gaat nog een stapje verder: niet alleen overtuigende content, maar ook zoekmachinevriendelijk.

Relevant verkeer

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Door het schrijven van content die aansluit op de zoekintentie van de bezoekers, zorg je ervoor dat jouw website hoger rankt in Google of Bing. Dit leidt uiteindelijk tot meer relevant websiteverkeer en conversies.

Onze SEO diensten

SEO content strategie

Onze SEO specialisten helpen jou bij het creëren van relevante content. We beginnen daarbij met het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Aan de hand van dit onderzoek kunnen we vaststellen hoe jouw website het beste kan worden ingedeeld en welke content noodzakelijk is voor een goede organische vindbaarheid. Daarbij wordt er per landingspagina bekeken welke zoekwoorden relevant zijn om te gebruiken.

Aan de slag met SEO copywriting?

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We hebben alle kennis in huis om jouw website beter vindbaar te maken. Ook zijn we gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

Onze SEO specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Onze andere diensten

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Lees meer over SEA

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Lees meer over Social Advertising

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het aantal views. Het creëren en verspreiden van relevante content voor (potentiële) klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is dé basis voor jouw online marketing strategie.

Lees meer over contentmarketing