SEO copywriting

Geïnteresseerd geraakt?

Copywriting is het schrijven van wervende teksten voor commerciële doeleinden. Daarbij wordt er ook gekeken naar de creativiteit en originaliteit van de content. SEO copywriting gaat nog een stapje verder: niet alleen overtuigende content, maar ook zoekmachinevriendelijk.

Relevant verkeer

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Door het schrijven van content die aansluit op de zoekintentie van de bezoekers, zorg je ervoor dat jouw website hoger rankt in Google of Bing. Dit leidt uiteindelijk tot meer relevant websiteverkeer en conversies.

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Organische vindbaarheid

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Autoriteit opbouwen

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Content creëren die precies aansluit op je doelgroep

SEO content strategie

Onze SEO specialisten helpen jou bij het creëren van relevante content. We beginnen daarbij met het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Aan de hand van dit onderzoek kunnen we vaststellen hoe jouw website het beste kan worden ingedeeld en welke content noodzakelijk is voor een goede organische vindbaarheid. Daarbij wordt er per landingspagina bekeken welke zoekwoorden relevant zijn om te gebruiken.

Onze SEO copywriting diensten

SEO copywriting

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Daarnaast kan het leiden tot meer relevant websiteverkeer en conversies.

Technische SEO

Websitemigratie

Local SEO

SEO concurrentie
analyse

Met een concurrentieanalyse krijg je inzicht in hoe je presteert t.o.v. de concurrent. Bovendien kan je vaststellen waar verbeteringen zitten voor jouw bedrijf en wat je van je concurrenten kan leren.

Zoekwoorden
onderzoek

Een zoekwoorden onderzoek is dé basis voor een goede SEO-strategie en sitestructuur. Op basis van dit onderzoek kan je jouw website optimaliseren en de organische vindbaarheid verbeteren.

Aan de slag met SEO copywriting?

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We hebben alle kennis in huis om jouw website beter vindbaar te maken. Ook zijn we gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

Onze SEO specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Bekijk onze andere diensten

Grow-Up-digital-Icoon-32-1
Met Search Engine Advertising boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines, zoals Google of Bing.
Grow-Up-digital-Icoon-42-1

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Grow-Up-digital-Icoon-49-1

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het aantal views. Het creëren en verspreiden van relevante content voor (potentiële) klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is dé basis voor jouw online marketing strategie.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!