LevelUp lanceert nieuw B2B label: Leadscope

In: B2B, Leadscope, LevelUp Group

Van virtuele leads naar echte klanten. Dat is wat Leadscope doet. Het nieuwe label, dat onder de vlag van LevelUp Group de mark betreedt, helpt B2B klanten met duurzame online groei.

LeadscopeHet genereren van leads is nooit een doel opzich, het is het startpunt. Dan pas begint het spel. Binnen de B2B markt werkt het online marketingspel anders dan in de consumentenmarkt. Wij weten dat als geen ander. We weten wat er speelt in het salesproces van de zakelijke klant. We denken als ondernemers en dat merk je.

Wat Leadscope doet

We brengen de gehele Customer Journey in kaart en weten op ieder touchpoint de juiste strategie te hanteren. Van influencers tot beslissers: onze B2B diensten bereiken iedereen. We genereren traffic, optimaliseren de conversie, zetten Marketing Qualified Leads om in Sales Qualified Leads en geven op basis van data-analyse strategisch advies.

Duurzame online groei – dat is waar iedere organisatie altijd voor moet gaan. Groei is relatief makkelijk, maar duurzaam groeien vereist kennis en kwaliteit. Geen onnodige poespas, wel heldere en meetbare doelen. Leadscope focust zich op het werven van bezoekers, het optimaliseren van de conversie en het maximaliseren van de leadwaarde.

Hoe Leadscope dat doet

Hoe we dat telkens succesvol doen? Door een effectieve inzet van marketingtechnologie, een datagedreven besluitvorming en onze persoonlijke ervaring in de B2B markt. Wij begrijpen het salesproces van onze klanten en laten onze marketinginspanningen daar op aansluiten. Geen onderbuikgevoelens, maar een strategische aanpak. Testen, leren en opschalen. Zo bereiken we samen duurzame online groei.

Leadscope is het online marketingbureau gespecialiseerd in de B2B markt.