Onze aanpak

Waarschijnlijk ben je benieuwd naar hoe een samenwerking met ons er uit ziet. Graag vertellen we je meer over onze werkwijze en waarom groeien in ons DNA zit.  

Projectaanpak

Het RAiSER model

Om voor continue groei te zorgen bij onze opdrachtgevers hebben we een proces ontwikkeld waarmee we de groei kunnen realiseren. Dit is het RAiSER model. Bestaande uit een onderzoeksfase, doelstelling, strategie, uitvoering en evaluatie. 

Research

In de onderzoeksfase willen we alles over je leren. We analyseren je huidige groeistrategie. Kijken naar je propositie, concurrenten, de markt en je DNA.  

Aim

We werken het best samen als we streven naar een gezamenlijk doel. Deze maken we meetbaar en vervolgens stellen we targets op en bepalen de KPI’s. 

Strategy

Nu we jullie goed hebben leren kennen en goed weten waar we naar toe willen, bepalen we de strategie. Welke kanalen zetten we in? Wat zorgt voor groei?

Execution

Een strategie zonder uitvoering is een droom en dromen doen we in ons bed. In de executiefase gaan we aan de slag. Dit is waar de ‘magic happens’.  

Review

We evalueren vervolgens wat er is gedaan. Welke successen we hebben behaald, maar ook wat we hebben geleerd van de experimenten en onze aannames. 

Wij werken volgens deze scale-up methodiek

Test – Learn – Scale

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiele groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Aan de hand van onze Growth Hacking scale-up methodiek kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten. 

Kansen/ideeën

We bedenken groeimogelijkheden en ranken deze via de BULLSEYE methode

Experimenteren

We gieten het in een experiment en kijken welke investering minimaal nodig is om te leren of het idee werkt

Leren/ iteraties

Aan de hand van data kijken we naar de learnings en passen we aan waar nodig

Opschalen

Daar waar de business case kan worden gemaakt schalen we op en automatiseren we het proces

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

Marco Koghee
Partner