Over Grow Up Digital

Wie zijn wij?

Wij zijn Grow Up Digital, een professioneel online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Door middel van kennis en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Zo helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren!

Ons team bestaat momenteel uit acht toptalenten, met een gedeelde passie voor online marketing:

Peter Maas
Digital Strategist
Marco Koghee
Business Development
Erwin de Jong
UX & CRO Specialist
Solomon van Blokland
Traffic Consultant
Adriaan Dekkers
Junior Consultant
Jesper Appels
Junior Consultant
Caroline Kastermans
Junior Consultant

Grow Up Digital is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Bij de LevelUp Group (ClickValue) hebben zij als collega’s veel ervaring opgedaan in het managen van enorm veel verschillende accounts en stakeholders. In 2018 besloten zij de krachten te bundelen en een eigen label te starten binnen de LevelUp Group, wat uiteindelijk heeft geleid tot een afsplitsing van Grow Up Digital B.V. in zijn huidige vorm.

Hierom kies je voor ons:

Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Samenwerken met Grow Up Digital betekent altijd schakelen met een senior online marketing professional met minimaal 10 jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten de kwaliteit die nodig is om écht verschil te maken. Daarnaast maken we slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme resources.

Ben jij klaar voor exponentiële groei? Neem dan contact met ons op!

Samen groeien? Vul dan nu het formulier in!