Wij zijn Grow Up Digital.

Samen werken we aan jouw online groei.

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior online marketing professional met minimaal 5 jaar ervaring. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten.

Initiatiefnemers Grow Up Digital

Grow Up Digital is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Samen hebben ze meer dan 20 jaar Paid Advertising ervaring en hebben ze op stategisch niveau aan een aantal van de grootste accounts van Europa gewerkt.

Senior Consultant
MARCO KOGHEE
Snel tot de kern komen én onafhankelijk denken zijn twee kwaliteiten die Marco kenmerken. Dit combineert hij met ruime online advertisement ervaring voor merken als JBL, Harman Kardon en Het Concertgebouw waarvoor Marco echt het verschil heeft gemaakt.
Senior Consultant
PETER MAAS
Dankzij zijn jarenlange ervaring als Paid Search Lead bij LevelUp Group en als jurylid bij de Dutch Search Awards heeft Peter alle mogelijke Google Ads kwesties al eens voorbij zien komen. Deze ervaring zorgt ervoor dat Peter weinig tijd nodig heeft om tot strategische en impactvolle beslissingen te komen.
Senior Consultant
ERWIN DE JONG
Nog lang geen dertig, maar toch al een ervaren alleskunner. De conversie verbeteren voor grote online retailers, betaald adverteren voor New York Pizza of een Facebook-campagne managen voor JBL. Erwin heeft het allemaal al meerdere malen gedaan. En het leuke is: hij is nog lang niet klaar!