Over Grow Up Digital

Wie zijn wij?

Wij zijn Grow Up Digital, een professioneel online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.

Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Op deze manier helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren.

Jeffrey wordt ook wel gezien als de Johan Cruijff binnen de online marketing. Niet alleen vanwege zijn kwaliteiten, maar ook vanwege zijn uitspraken. Na zijn studie Sportmarketing is hij begonnen als stagiaire bij GUD en nu uitgegroeid tot fulltimer gericht op paid advertising. Naast werken is hij bijna dagelijks aan het kickboksen.
Erwin heeft samen met Marco en Peter Grow Up Digital opgericht. Na zijn studie Commerciële Economie heeft hij als marketing en communicatie medewerker en campaign manager gewerkt. Zijn specialisaties binnen GUD zijn SEA, Social etc. Daarnaast heeft hij 10 jaar ervaring als drummer.
Senior Consultant
Peter is oprichter van Grow Up Digital, wielrenner en liefhebber van Spanje. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in search marketing, online sales en lead generation. Hij deelt al meerdere jaren zijn kennis en ervaring als (gast)docent bij Beeckestijn Business School en is daarnaast juryvoorzitter bij de Dutch Search Awards.
Senior Consultant
Eline is bijna klaar met haar master Corporate Communication. Via een oud collega is ze bij Grow Up Digital begonnen als Junior Content Marketeer. Dagelijks is ze verantwoordelijk voor het schrijven van SEO teksten en content creation. Ook is ze zorgt ze graag voor muziek op de Vrijmibo, een uiterst belangrijke taak binnen GUD.
Junior Consultant
Marius heeft net zijn bachelor Economics & Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Via Linkedin is hij bij Grow Up Digital begonnen als junior marketing consultant. Na enkele maanden is hij doorgegroeid als Social/SEA consultant. In zijn vrije tijd is hij een ster in padel/tennis.
Consultant
Marco is een van de oprichters van Grow Up Digital. Na het afronden van zijn studie Marketing aan de VU heeft hij gewerkt in de sales en als online marketing consultant. Binnen GUD is hij verantwoordelijk voor Sales, SEA en strategie. Op de vrijdagmiddagborrel kiest hij voor een La Chouffe of een Ijwitje.
Senior Consultant
Lisanne is de SEO goeroe binnen Grow Up Digital. Dit is dan ook de rode draad in haar vorige werkervaring. Ze heeft o.a. gewerkt als SEO specialist, webshop manager, web content creator en marketing & data coördinator. In haar vrije tijd geeft ze leiding bij scouting en houdt ze van hiken.
Consultant
Jesper is momenteel bezig met zijn bachelor Communication Science. Via-via is hij bij Grow Up Digital terecht gekomen. Hij neemt verschillende SEA en Social Advertising taken op zich. Jesper is enorm fanatiek. Niet alleen op zijn werk, maar ook tijdens een potje beerpong. Daarnaast is Jesper seizoenkaarthouder bij zijn favoriete club Ajax.
Junior Consultant

Grow Up Digital is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Bij de LevelUp Group (ClickValue) hebben zij als collega’s veel ervaring opgedaan in het managen van enorm veel verschillende accounts en stakeholders. In 2018 besloten zij de krachten te bundelen en een eigen label te starten binnen de LevelUp Group, wat uiteindelijk heeft geleid tot een afsplitsing van Grow Up Digital B.V. in zijn huidige vorm.

Hierom kies je voor ons:

Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Samenwerken met Grow Up Digital betekent altijd schakelen met een senior online marketing professional met minimaal 10 jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten de kwaliteit die nodig is om écht verschil te maken. Daarnaast maken we slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme resources.

Ben jij klaar voor exponentiële groei? Neem dan contact met ons op!

Samen groeien? Vul dan nu het formulier in!