Wij zijn Grow Up Digital.

Samen werken we aan jouw online groei.

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten. Omdat wij onderdeel zijn van de ambitieuze en innovatieve LevelUp Group is alle techniek en kennis nu ook toegankelijk en betaalbaar voor bedrijven met een kleiner online marketingbudget.

LevelUp Group wit

Grow Up Digital is onderdeel van LevelUp Group

LevelUp is meer dan slechts een naam. Door het bundelen van krachten hebben klanten toegang tot meerdere specialisten op alle online marketing disciplines. Zo garanderen wij klanten een nog grotere continuïteit op hoogwaardig niveau en kunnen wij de resultaten doorlopend verhogen. Daarnaast zorgt de intensieve samenwerking van meer dan 85 online specialisten ervoor dat we ook per online discipline het kennisniveau van medewerkers continu op een optimaal niveau houden. Zo blijft de organisatie en daarmee alle klanten altijd in opwaartse beweging.

Onder LevelUp Group vallen de merken Netprofiler, ClickValue, Leadscope en Grow Up Digital.

Deze bureaus horen ook bij LevelUp Group

ClickValue
Netprofiler
Leadscope

Initiatiefnemers Grow Up Digital

Grow Up Digital is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Samen hebben ze meer dan 20 jaar Paid Advertising ervaring en hebben ze op stategisch niveau aan een aantal van de grootste accounts van Europa gewerkt.

Consultant
MARCO KOGHEE
Snel tot de kern komen én onafhankelijk denken zijn twee kwaliteiten die Marco kenmerken.  Dit combineert hij met ruime online advertisement ervaring voor merken als JBL, Harman Kardon en Het Concertgebouw waarvoor Marco echt het verschil heeft gemaakt.
Consultant
PETER MAAS
Dankzij zijn jarenlange ervaring als Paid Search Lead bij LevelUp Group en als jurylid bij de Dutch Search Awards heeft Peter alle mogelijke AdWords kwesties al eens voorbij zien komen. Deze ervaring zorgt ervoor dat Peter weinig tijd nodig heeft om tot strategische en impactvolle beslissingen te komen.
Consultant
ERWIN DE JONG
Nog lang geen dertig, maar toch al een ervaren alleskunner. De conversie verbeteren voor grote online retailers, betaald adverteren voor New York Pizza of een Facebook-campagne managen voor JBL. Erwin heeft het allemaal al meerdere malen gedaan. En het leuke is: hij is nog lang niet klaar!

De kracht van LevelUp Group