Over Grow Up Digital

Wie zijn wij?

Wij zijn Grow Up, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.

Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Op deze manier helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren.

Geschiedenis

Grow Up is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Bij de LevelUp Group (ClickValue) hebben zij als collega’s veel ervaring opgedaan in het managen van veel verschillende accounts en stakeholders. In 2018 besloten zij de krachten te bundelen en een eigen label te starten binnen de LevelUp Group, wat uiteindelijk heeft geleid tot een afsplitsing van Grow Up Digital B.V. in zijn huidige vorm.

Onze kernwaarden

Groei

Binnen Grow Up staat groei centraal. Hierbij willen we ons niet alleen focussen op de groei van onze klanten en het bedrijf, maar ook op de persoonlijke groei van onze werknemers. We geven onze werknemers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en leren daarbij samen en van elkaar.

Daadkracht

We zijn een jong en energiek team, vol werklust. We stellen realistische doelen en werken hier gezamenlijk naartoe. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in training en coaching en successen worden samen gevierd. We zijn gepassioneerd in ons vak en kennen het online marketing landschap als geen ander.

Open

Wij geloven in de kracht van open communicatie. Niet alleen naar collega’s, maar ook naar klanten. Bij Grow Up weet je precies wat je aan ons hebt. Ons advies is deskundig en transparant. Op deze manier bouwen wij sterke langdurige relaties op met klanten en met elkaar als team.

Ons team

Ons diverse team bestaat uit toptalenten met een gedeelde passie voor online marketing. Iedere werknemer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en specialisatie(s). Wil je hier meer over weten? Klik dan op de werknemer of kijk bij onze specialismen.

Samen laten wij jouw bedrijf groeien!

Jeffrey is de Johan Cruijff binnen de online marketing. Hij is ooit begonnen als stagiaire bij GUD, maar werkt momenteel als fulltime consultant gericht op paid advertising. Daarnaast kickbokst hij dagelijks en werkt hij regelmatig als vrijwilliger op sportevenementen.
Eline heeft net haar master Corporate Communication afgerond aan de UvA. Binnen GUD is ze verantwoordelijk voor copywriting, contentstrategie en het schrijven van SEO-teksten. Na haar reis door Noord-Amerika wil ze zich ontwikkelen als fulltime content marketeer.
Junior Consultant
Erwin is een van de oprichters van GUD. Hij wilt het team verder uitbouwen tot een geoliede machine waar gezelligheid, goede prestaties en hard werken belangrijk is. Naast online marketing ervaring heeft hij maar liefst 10 jaar ervaring als drummer.
Senior Consultant
Ze is nog zeker twee jaar aan het studeren, maar is nu al werkzaam als content marketeer bij Grow Up. Ze wil door middel van het werken bij Grow Up haar kennis uitbreiden in het schrijven van SEO kwalitatieve content. Naast werk probeert ze de lekkerste restaurants uit in Amsterdam onder goed gezelschap.
Nina Langius
Met zijn bachelor Economics & Business Economics in the pocket begon Marius bij GUD als junior consultant. Echter ontwikkelde hij zich al na enkele maanden tot fulltime Social/SEA consultant. In zijn vrije tijd is hij een ster in padel/tennis.
Consultant
Marco, mede-oprichter van GUD, heeft als doel een bedrijf op te richten waar iedereen zich op zijn plek voelt en waar ruimte is voor vrijheid en persoonlijke groei. Binnen GUD is hij verantwoordelijk voor Sales, SEA en strategie. Op de vrijdag zie je hem vaak met een La Chouffe in zijn hand.
Senior Consultant
Lisanne is de SEO goeroe binnen Grow Up Digital. Ze heeft o.a. werkervaring als SEO specialist, web content creator en marketing & data coördinator. Naast hiken, geeft ze leiding bij de scouting en zou ze graag meer willen leren over UX/CRO en webdesign.
Consultant
Job is de avonturier in ons team! De eerste maand van het jaar sport hij elke dag en de andere maand eet hij compleet vegan. Hij doet dit ook bij Grow Up. Hij krijgt van elke expert in ons team opdrachten om te kijken uit welke expertise hij de meeste uitdaging uit kan halen!
Job Knipscheer
Peter is mede-oprichter van GUD, wielrenner en liefhebber van Spanje. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in search marketing, online sales en lead generation. Hij deelt zijn kennis als (gast)docent bij Beeckestijn Business School en is daarnaast juryvoorzitter bij de Dutch Search Awards.
Senior Consultant
Met haar bachelor Communicatie en master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media in de pocket is Laura werkzaam bij Grow Up als Project management & SEA/Social consultant. Ze is opgegroeid in het zuiden, maar sinds ze in Amsterdam woont kan ze haar voorliefde voor dansen toepassen op festivals.
Laura Lommen
Jesper is momenteel bezig met zijn bachelor Communication Science aan de Uva. Binnen GUD neemt hij taken op zich m.b.t. SEA en Social Advertising. Zowel op werk, als tijdens een potje beerpong is hij erg fanatiek. Daarnaast is hij seizoenkaarthouder bij Ajax.
Junior Consultant
Daani de Jong

Hierom kies je voor ons:

Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Samenwerken met Grow Up betekent altijd schakelen met een senior online marketing professional met minimaal 10 jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten de kwaliteit die nodig is om écht verschil te maken. Daarnaast maken we slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme resources.

Ben jij klaar voor exponentiële groei? Neem dan contact met ons op!

Samen groeien? Vul dan nu het formulier in!