Social Advertising

Social advertising is de ideale manier om gericht jouw doelgroep te bereiken vanwege de nauwkeurige en uitgebreide targeting mogelijkheden. Doordat de advertentiemogelijkheden continu veranderen en het bereik enorm groot is, kan gericht adverteren een uitdaging zijn voor veel bedrijven. Onze specialisten kunnen helpen met het opzetten van campagnes en het kiezen van de juiste targeting strategie.

Geïnteresseerd geraakt?

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Specifieke target mogelijkheden

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Genereer websitebezoekers, leads en conversies

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Relevant voor elke fase van de customer journey

Onze opdrachtgevers

Enkele van onze opdrachtgevers waarvoor we, met veel plezier, groei realiseren

Opdrachtgevers aan het woord

Onze aanpak

Test – Learn – Scale

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiele groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Aan de hand van onze Growth Hacking scale-up methodiek kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten. 

Kansen/ideeën

We bedenken groeimogelijkheden en ranken deze via de BULLSEYE methode

Experimenteren

We gieten het in een experiment en kijken welke investering minimaal nodig is om te leren of het idee werkt

Leren/ iteraties

Aan de hand van data kijken we naar de learnings en passen we aan waar nodig

Opschalen

Daar waar de business case kan worden gemaakt schalen we op en automatiseren we het proces

Neem contact op

Al overtuigd van onze groeikracht? Neem snel contact op om onze talenten uw bereik te laten vergroten.

Onze specialisten

Wij als online marketingbureau zijn Meta, Pinterest en LinkedIn Partner. Daarnaast zijn alle Grow Up social specialisten ‘Meta Certified’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Onze Social Advertising diensten

Instagram advertising​

Linkedin advertising

Pinterest advertising

Heb je nog vragen?

Social advertising is de ideale manier om gericht jouw doelgroep te bereiken vanwege de nauwkeurige en uitgebreide targeting mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld worden getarget op leeftijd, locatie en interesses. Op basis hiervan gaan we op zoek naar soortgelijke groepen, waardoor je bereik steeds verder uitbreidt. Daarnaast wordt door het gebruik van retargeting (mensen bereiken die eerder in contact zijn geweest met jouw bedrijf) de conversie verhoogd. Bovendien kan social advertising in elke fase van de customer journey worden ingezet, afhankelijk van je doelstelling. Wil je brand awareness creëren? Meer conversies? Onze specialisten helpen jou met het opzetten campagnes en het kiezen van de juiste targeting strategie, voor het realiseren van jouw marketingdoelstellingen.

Social media gebruikers worden overspoeld met (gesponsorde) informatie. Het is daarom van belang dat de content waardevol en onderscheidend is voor de gebruiker. Onze specialisten kunnen vaststellen welke kanalen het beste bij je doelgroep aansluiten, hoe je die doelgroep bereikt en welke boodschap daarbij het beste werkt. Zo behaal je jouw doelstellingen en haal je het maximale uit jouw budget.

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

Social specialist

Peter Maas

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!