Social Advertising

Social advertising is de ideale manier om gericht jouw doelgroep te bereiken vanwege de nauwkeurige en uitgebreide targeting mogelijkheden. Doordat de advertentiemogelijkheden continu veranderen en het bereik enorm groot is, kan gericht adverteren een uitdaging zijn voor veel bedrijven. Onze specialisten kunnen helpen met het opzetten van campagnes en het kiezen van de juiste targeting strategie.

De voordelen van Social Advertising

Social advertising is de ideale manier om gericht jouw doelgroep te bereiken vanwege de nauwkeurige en uitgebreide targeting mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld worden getarget op leeftijd, locatie en interesses. Op basis hiervan gaan we op zoek naar soortgelijke groepen, waardoor je bereik steeds verder uitbreidt. Daarnaast wordt door het gebruik van retargeting (mensen bereiken die eerder in contact zijn geweest met jouw bedrijf) de conversie verhoogd. Bovendien kan social advertising in elke fase van de customer journey worden ingezet, afhankelijk van je doelstelling. Wil je brand awareness creëren? Meer conversies? Onze specialisten helpen jou met het opzetten campagnes en het kiezen van de juiste targeting strategie, voor het realiseren van jouw marketingdoelstellingen.

Onze Social Advertising diensten

LinkedIn advertising

Instagram advertising

Pinterest advertising

Hoe val je op in een vol social media landschap?

Social media gebruikers worden overspoeld met (gesponsorde) informatie. Het is daarom van belang dat de content waardevol en onderscheidend is voor de gebruiker. Onze specialisten kunnen vaststellen welke kanalen het beste bij je doelgroep aansluiten, hoe je die doelgroep bereikt en welke boodschap daarbij het beste werkt. Zo behaal je jouw doelstellingen en haal je het maximale uit jouw budget.

Aan de slag met Social Advertising?

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We hebben alle kennis in huis om jouw website beter vindbaar te maken. Ook zijn we gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

Onze Social specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Onze andere diensten

Met Search Engine Advertising boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines, zoals Google of Bing.

Lees meer over SEA

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Lees meer over SEO

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het aantal views. Het creëren en verspreiden van relevante content voor (potentiële) klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is dé basis voor jouw online marketing strategie.

Lees meer over contentmarketing