Over Grow Up Digital

Wie zijn wij?

Wij zijn Grow Up, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.

Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Op deze manier helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren.

Geschiedenis

Grow Up is een initiatief van Peter Maas, Marco Koghee en Erwin de Jong. Bij de LevelUp Group (ClickValue) hebben zij als collega’s veel ervaring opgedaan in het managen van veel verschillende accounts en stakeholders. In 2018 besloten zij de krachten te bundelen en een eigen label te starten binnen de LevelUp Group, wat uiteindelijk heeft geleid tot een afsplitsing van Grow Up Digital B.V. in zijn huidige vorm.

Onze kernwaarden

Groei

Binnen Grow Up staat groei centraal. Hierbij willen we ons niet alleen focussen op de groei van onze klanten en het bedrijf, maar ook op de persoonlijke groei van onze werknemers. We geven onze werknemers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en leren daarbij samen en van elkaar.

Daadkracht

We zijn een jong en energiek team, vol werklust. We stellen realistische doelen en werken hier gezamenlijk naartoe. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in training en coaching en successen worden samen gevierd. We zijn gepassioneerd in ons vak en kennen het online marketing landschap als geen ander.

Open

Wij geloven in de kracht van open communicatie. Niet alleen naar collega’s, maar ook naar klanten. Bij Grow Up weet je precies wat je aan ons hebt. Ons advies is deskundig en transparant. Op deze manier bouwen wij sterke langdurige relaties op met klanten en met elkaar als team.

Ons team

Ons diverse team bestaat uit toptalenten met een gedeelde passie voor online marketing. Iedere werknemer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en specialisatie(s). Wil je hier meer over weten? Klik dan op de werknemer of kijk bij onze specialismen.

Samen laten wij jouw bedrijf groeien!

Daani werkt fulltime als Social Advertising expert bij ons op kantoor. Met haar creativiteit brengt ze ons elke week weer op nieuwe ideeën. Naast dat ze zich op kantoor bezig houdt met Social Advertising heeft ze een druk sociaal leven. Haar guilty pleasure? Ze is een mega Harry Potter fan!
Daani de Jong
Social & SEA Consultant
Peter is mede-oprichter van Grow Up, wielrenner en liefhebber van Spanje. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in search marketing, online sales en lead generation. Hij deelt zijn kennis als (gast)docent bij Beeckestijn Business School en is daarnaast juryvoorzitter bij de Dutch Search Awards geweest.
Head of Innovation
Laura is de projectmanager binnen ons team. Opgegroeid in het zuiden van Nederland, maar sinds een aantal jaar een echte Amsterdammer. Ze zorgt er keer op keer voor dat de planningen en budgetten voor onze klanten worden nagestreefd. In haar vrije tijd past ze haar voorliefde voor dansen toe op festivals.
Laura Lommen
Project Manager
Job is de avonturier in ons team! De eerste maand van het jaar sport hij elke dag en de andere maand eet hij compleet vegan. Hij doet dit ook bij Grow Up. Hij krijgt van elke expert in ons team opdrachten om te kijken uit welke expertise hij de meeste uitdaging kan halen!
Job Knipscheer
Social & SEA Consultant
Erwin is een van de oprichters van Grow Up. Hij wilt het team verder uitbouwen tot een geoliede machine waar gezelligheid, goede prestaties en hard werken belangrijk is. Naast online marketing ervaring heeft hij maar liefst 10 jaar ervaring als drummer.
Head of Operations
Demi is een supertalent op het gebied van woorden. Geen onderwerp is haar te gek of te moeilijk, ze schrijft er binnen de kortste keren een tekst die voor iedereen en vooral voor zoekmachines perfect leesbaar is. Demi houdt verder van wintersport en helpt haar broer in het weekend met de verkoop en verhuur van wintersportgear.
Demi Stocker
SEO Consultant
Marco, mede-oprichter van Grow Up, heeft als doel een bedrijf op te richten waar iedereen zich op zijn plek voelt en waar ruimte is voor vrijheid en persoonlijke groei. Binnen Grow Up is hij verantwoordelijk voor Sales, SEA en strategie. Op de vrijdag zie je hem vaak met een La Chouffe in zijn hand.
Business Development
Net afgestudeerd en nu fulltime aan de slag bij Grow Up als Traffic Specialist. Daarnaast verbreedt hij ook zijn kennis in Social Advertising en SEA. In zijn vrije tijd maakt Joshua housemuziek en gaat hij vaak padellen.
Joshua Schouten
Social & SEA Consultant
Michiel studeert Creative Business aan de HvA en loopt stage bij Grow Up. Met zijn ondernemende aanpak en passie voor marketing en sales ondersteunt hij het team. Naast werk is Michiel op het hockeyveld te vinden.
Michiel Pappenheim
Stagiair
Wesley werkt momenteel als SEO Consultant bij Grow Up, maar wil graag doorgroeien naar Senior Consultant. 7 jaar geleden heeft hij Blaricum verlaten voor Amsterdam en hij wil hier voorlopig nog niet weg! Avondje koken? Liever niet. Eten bestellen is een guilty pleasure en dan met name toetjes.
Wesley Delwel
SEO Consultant
Ze is nog aan het afstuderen, maar is nu al werkzaam als content marketeer bij Grow Up. Ze wil door middel van het werken bij Grow Up haar kennis uitbreiden in het schrijven van SEO kwalitatieve content. Naast werk probeert ze de lekkerste restaurants uit in Amsterdam onder goed gezelschap.
Nina Langius
Content Marketeer

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

Marco Koghee
Partner