Grow Up Digital 7 keer genomineerd voor de Dutch Search Awards 2023

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten

20 november is de shortlist voor de Dutch Search Awards 2023 bekend gemaakt! Grow Up Digital heeft 7 nominaties ontvangen, waaronder de nominatie in de beste PPC B2B campagne.

Wat zijn de Dutch Search Awards?

De Dutch Search Awards zijn een jaarlijkse ceremonie waarin de prijzen voor de beste cases in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online adverteren in Nederland worden gegeven. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven en professionals die opvallen in de wereld van digitale marketing en zoekmachinemarketing. De awards zijn een gelegenheid om de beste en meest innovatieve prestaties op het gebied van online marketing te vieren en te delen.

Een vakjury van 100 onafhankelijke juryleden hebben alle cases in de verschillende categorieën beoordeeld. Tijdens de beoordeling wordt er onder andere gekeken naar innovatie, resultaat, gebruik van automatisering en schaalbaarheid. Bekijk online de complete shortlist van alle nominaties!

Dutch-Search-Awards-2023

De nominaties

Grow Up Digital is, in samenwerking met De 3D Bar, Menga Trading, Anna Servies en Petrol Industries in de volgende categorieën genomineerd:

Beste PPC B2B campagne
Grow Up Digital & Menga Trading

Beste PPC lokale campagne
Grow Up Digital & De 3D Bar
Grow Up Digital & Menga Trading

Beste PPC low budget campagne
Grow Up Digital & Menga Trading

Beste Performance Max campagne
Grow Up Digital & Anna Servies
Grow Up Digital & Petrol Industries

Beste Shopping campagne
Grow Up Digital & Petrol Industries

1 december volgt de uitreiking tijdens het Gala in DeFabrique in Utrecht.

 

Over Grow Up Digital

Grow Up Digital is een full-service online marketingbureau dat bestaat uit een jong en gedreven team van marketing professionals. Samen met onze collega’s realiseren wij online groei voor onze opdrachtgevers door middel van SEO, SEA en Social Advertising.

Ben jij klaar voor exponentiële groei en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!