SEA

Met Search Engine Advertising boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines zoals Google of Bing. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismen (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je over de hele customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste strategie.

De voordelen van SEA

Met Search Engine Advertising (SEA) kun je snel resultaat verwachten. Je bent gemakkelijk online te vinden en je komt snel bovenaan te staan bij de juiste doelgroep. Binnen een paar dagen zie je al het verkeer naar je website stijgen. 

Direct meer verkeer

Specifieke target mogelijkheden

Controle over de kosten

Inzicht in de resultaten

Waarom zoekmachine adverteren?

SEA biedt specifieke targeting mogelijkheden. Doordat het mogelijk is op het juiste moment te adverteren op de juiste termen, is het eenvoudig om je ideale klant te bereiken. SEA levert daardoor kwalitatieve bezoekers en dus meer conversies. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer verkeer naar je website, maar krijg je ook meer bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Daarnaast heb je met SEA goed inzicht in de kosten en de behaalde resultaten. De resultaten zijn goed te meten en op basis van deze statistieken kunnen de campagnes direct worden bijgestuurd. Zo zie je dus meteen wat wel en niet werkt en sturen we op campagnes die bijdragen aan de (online) doelstelling.

Hoe helpt SEA in de customer journey?

De customer journey is per product of dienst verschillend. Daarnaast is het adverteren binnen zoekmachines op verschillende momenten binnen het beslissingsproces van de gebruiker relevant. Wij helpen je om een compleet beeld te creëren van je doelgroep en hun customer journey, om zo op het juiste moment de doelgroep te benaderen. Dit kan essentieel zijn in het aankoopproces van de klant en bepaalt uiteindelijk de precieze invulling van jouw SEA-strategie. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismen (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je over de hele customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep.

Onze SEA diensten

Google Shopping

Met Google shopping worden jouw producten visueel tentoongesteld in de zoekresultaten van je potentiële klanten. Zo bereik je gericht je doelgroep en kan je jouw producten visueel promoten.

Google Ads

Met Google Ads sta je bovenaan in de zoekresultaten van je doelgroep. Het is de perfecte tool om meer leads naar je website te genereren, doelgericht te adverteren en het rendement van jouw bedrijf te laten stijgen.

Google Display & Video 360

YouTube advertising

Microsoft advertising

Gecertificeerd zoekmachine marketingbureau

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

SEA specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Bekijk onze andere diensten

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het aantal views. Het creëren en verspreiden van relevante content voor (potentiële) klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is dé basis voor jouw online marketing strategie.