Direct resultaat met SEA

Maak gebruik van Googles krachtige marketingplatform met hulp van de SEA specialisten van Grow Up.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Waarom SEA?

Zoekmachine adverteren (Google Ads en Microsoft Ads) is de meest populaire vorm van online adverteren. In theorie is het simpel. Door middel van de juiste zoekwoorden en converterende advertenties leid je meer kwalitatief verkeer naar jouw webpagina. Deze simpele taken goed uitvoeren kan een uitdaging zijn. Zoekmachine adverteren verandert namelijk voortdurend. 

 

Innovatie staat voorop

Met SEA kan je binnen korte tijd meer verkeer genereren. Doe je dit zonder de laatste technieken dan riskeer je dat je veel omzet misloopt. 

Onder leiding van Peter Maas (head of innovation) zijn onze specialisten op de hoogte van alles wat speelt op het gebied van Google Ads. Zo zorgen wij voor betere resultaten door middel van automatisering, Performance Max campagnes, en Responsive Search Ads.

Onze opdrachtgevers

Enkele van onze opdrachtgevers waarvoor we, met veel plezier, groei realiseren

Opdrachtgevers aan het woord

Een klein team met aandacht voor jouw account

Omdat we met een klein team werken kunnen we snel schakelen en krijgen jouw campagnes de aandacht die ze verdienen.

Er gaat geen tijd en daarmee geld verloren aan onnodige meetings en ingewikkelde processen. 

Ons team is hierdoor in staat om zowel campagnes met een klein budget als complexe PPC-campagnes succesvol in te richten en te optimaliseren.

Onze specialisten

Wij als zoekmachine marketingbureau zijn Google Premium Partner & Microsoft Advertising Select Agency Partner. Daarnaast zijn alle Grow Up SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ en ‘Bing Ads Accredited Professional’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Plan een live audit

In een video-afspraak van een half uur kijkt een van onze SEA specialisten mee naar jouw Google Ads account. In deze 30 minuten analyseren we jouw accountstructuur en gaan we op zoek naar gemiste kansen en verbeterpunten. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden.

 
  1. Neemt slechts een half uur van je tijd in beslag
  2. Geen toegang tot Google Ads en Analytics nodig
  3. Weet direct waar je kansen laat liggen
 

Onze SEA diensten

Google Ads

Google Display & Video 360

YouTube advertising

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!