Grow Up Digital heeft 6 nominaties voor de European Search Awards van 2024

Inhoudsopgave

Het is bijna een feest voor Grow Up Digital! We hebben maar liefst zes nominaties in de wacht gesleept voor de European Search Awards van 2024.

Over de European Search Awards van 2024

De European Search Awards is een jaarlijks evenement in de digitale marketingsector. Dit evenement erkent en beloond de meest innovatieve, creatieve en effectieve zoekcampagnes en -strategieën over heel Europa. In 2024 zet de ceremonie wederom de schijnwerpers op de beste prestaties in SEO, PPC en digitale content. Deelname staat open voor bedrijven van elke grootte, wat het een spannende gelegenheid maakt voor zowel grote bureaus als kleine, opkomende spelers.

De nominaties

Grow Up Digital valt dit jaar in de prijzen met nominaties in zes categorieën:

  1. BEST USE OF SEARCH B2B (PPC) – Grow Up Digital & Menga Trading
  2. BEST USE OF SEARCH B2C (PPC) – Grow Up Digital & Petrol Industries
  3. BEST USE OF SEARCH FASHION – Grow Up Digital & Petrol Industries
  4. BEST LOCAL CAMPAIGN (PPC) – Grow Up Digital & De 3D Bar
  5. BEST LOW BUDGET CAMPAIGN (PPC) – Grow Up Digital & De 3D Bar
  6. BEST SMALL PPC AGENCY

De uitreiking

De winnaars van de European Search Awards worden bekendgemaakt tijdens een schitterende ceremonie, een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden op donderdag 23 mei in Praag. Het is een perfect moment voor professionals om te leren van de besten en nieuwe trends en strategieën te ontdekken die de toekomst van zoekmarketing zullen vormgeven.

Over Grow Up Digital

Bij Grow Up Digital zetten we ons elke dag in om onze klanten te laten groeien. Of het nu gaat om het verbeteren van organische vindbaarheid, het verhogen van conversies of het doorvoeren van innovatieve campagnes, ons team gaat geen uitdaging uit de weg. Deze nominaties zijn een mooie erkenning van die inzet.

Heb je ook ambitieuze groeidoelstellingen? Benieuwd hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen schitteren in de digitale wereld? Neem dan contact op met Grow Up Digital. Laten we samen bekijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is ons doel!

Deel dit bericht met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!