Een sprong naar succes! Grow Up Digital heeft opnieuw een plek in de Emerce Top 100

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten

Na de Dutch Search Awards en de European Search Awards, is Grow Up Digital opnieuw geselecteerd voor de Emerce 100. Met een glinsterende score van 5 sterren zijn we opgenomen in de categorie Digital Marketingbureaus klein.

Over Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijkse lijst van de 100 beste e-commercebedrijven in Nederland, samengesteld door het duo van Emerce en Motivaction. Ze richten zich op online marketing, media en e-business. De bedrijven worden beoordeeld op verschillende criteria, zoals kennis, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit en klanttevredenheid. 

De Emerce 100 biedt een overzicht van de belangrijkste spelers in de Nederlandse e-commerce markt en wordt beschouwd als een belangrijke maatstaf voor de kwaliteit van e-commerce dienstverlening in Nederland.

De categorieën

De jaarlijkse lijst van Emerce top 100 wordt verdeeld in verschillende categorieën. Voor de negentiende editie van Emerce 100 wordt het onderzoek bestrijkt onder een vijftal gebieden:

  • Bureaus (o.a. Marketing, Media, Social en Digital)
  • E-Business Services (o.a. Marketingbureau Klein)
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture
 

Grow Up Digital

Bij Grow Up Digital zetten we ons elke dag in om onze klanten te laten groeien. Of het nu gaat om het verbeteren van organische vindbaarheid, het verhogen van conversies of het doorvoeren van innovatieve campagnes, ons team gaat geen uitdaging uit de weg. Deze plek is een mooie erkenning van die inzet.

Heb je ook ambitieuze groeidoelstellingen? Benieuwd hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen schitteren in de digitale wereld? Neem dan contact op met Grow Up Digital. Laten we samen bekijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Jouw succes is ons doel!

 

Deel dit bericht met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!