Contentmarketing

Op de lange termijn is contentmarketing dé strategie voor naamsbekendheid en het opbouwen van duurzame relaties met je klanten. Daarnaast kan relevante content ook zorgen voor een stijging in conversie en leads. Maar hoe zorg je dat jouw content aansluit op de fase van de customer journey? Onze specialisten kunnen helpen met het creëren van waardevolle content en het opstellen van een effectieve contentstrategie.

Geïnteresseerd geraakt?

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Verhoogt organisch verkeer en online vindbaarheid (SEO content)

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Verhoogt je merkbekendheid

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Meer leads en conversies

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Stimuleert klantenbinding en loyaliteit

Onze opdrachtgevers

Enkele van onze opdrachtgevers waarvoor we, met veel plezier, groei realiseren

Opdrachtgevers aan het woord

Onze aanpak

Test – Learn – Scale

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiele groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Aan de hand van onze Growth Hacking scale-up methodiek kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten. 

Kansen/ideeën

We bedenken groeimogelijkheden en ranken deze via de BULLSEYE methode

Experimenteren

We gieten het in een experiment en kijken welke investering minimaal nodig is om te leren of het idee werkt

Leren/ iteraties

Aan de hand van data kijken we naar de learnings en passen we aan waar nodig

Opschalen

Daar waar de business case kan worden gemaakt schalen we op en automatiseren we het proces

Neem contact op

Al overtuigd van onze groeikracht? Neem snel contact op om onze talenten uw bereik te laten vergroten.

Onze specialisten

Wij als zoekmachine marketingbureau zijn Google Premium Partner & Microsoft Advertising Select Agency Partner. Daarnaast zijn alle Grow Up SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ en ‘Bing Ads Accredited Professional’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Onze Contentmarketing diensten

Heb je nog vragen?

Contentmarketing gaat verder dan enkel de inhoud van een website of het behalen van meer views. Het creëren, publiceren en verspreiden van relevante content voor potentiële en huidige klanten draagt bij aan verschillende fases van de customer journey en is een goede basis voor jouw online marketing strategie.

SEA biedt specifieke targeting mogelijkheden. Doordat het mogelijk is op het juiste moment te adverteren op de juiste termen, is het eenvoudig om je ideale klant te bereiken. SEA levert daardoor kwalitatieve bezoekers en dus meer conversies. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer verkeer naar je website, maar krijg je ook meer bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Daarnaast heb je met SEA goed inzicht in de kosten en de behaalde resultaten. De resultaten zijn goed te meten en op basis van deze statistieken kunnen de campagnes direct worden bijgestuurd. Zo zie je dus meteen wat wel en niet werkt en sturen we op campagnes die bijdragen aan de (online) doelstelling.

De customer journey is per product of dienst verschillend. Daarnaast is het adverteren binnen zoekmachines op verschillende momenten binnen het beslissingsproces van de gebruiker relevant. Wij helpen je om een compleet beeld te creëren van je doelgroep en hun customer journey, om zo op het juiste moment de doelgroep te benaderen. Dit kan essentieel zijn in het aankoopproces van de klant en bepaalt uiteindelijk de precieze invulling van jouw SEA-strategie. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismen (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je over de hele customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep.

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

SEA specialisten

Peter Maas

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!