Bing Advertising

Ben je ook Bing dat je
conversies misloopt?

Bing bied je enorme kansen. Zo’n 10% van de zoekopdrachten in Nederland wordt via Bing gedaan. De kosten per conversie via Bing liggen gemiddeld 45% lager dan via AdWords, simpelweg omdat er minder adverteerders op Bing zijn. Via Bing kun je dus meer verkopen realiseren tegen lagere kosten. Wil jij dat ook? Neem dan contact met ons op.

Adverteer je al op Bing, maar weet je niet zeker of je het maximale eruit haalt?

Vraag dan de gratis Bing Review aan met gegarandeerd nuttige adviezen en tips. Uiteraard is zowel de aanvraag als de review volledig vrijblijvend. Wat je met onze Bing Review in huis haalt:

Waarom gratis?

Wij vinden het ontzettend leuk om accounts te analyseren op groeikansen. Als je enthousiast wordt van de review dan word je wellicht ook enthousiast van ons voorstel!

Ja, ik wil online groeien met Bing!

Ja ik wil starten met Bing Advertising en geef Grow Up Digital toestemming mij hier voor te benaderen.

Hierom kies je 
voor ons:

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior online marketing professional met minimaal 5 jaar ervaring. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten.

Bellen, mailen of langskomen: alles kan!