UX/CRO

De conversieratio kan het resultaat uit de marketing kanalen maken of breken. Wanneer je de gebruikerservaring (UX) en conversie beide optimaliseert, neemt het rendement van de bestaande traffic sterk toe. Niet weten waar je moet beginnen met deze optimalisatie? Lees dan verder.

Geïnteresseerd geraakt?

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Direct meer verkeer

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Specifieke target mogelijkheden

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Controle over de kosten

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Inzicht in de resultaten

Onze opdrachtgevers

Enkele van onze opdrachtgevers waarvoor we, met veel plezier, groei realiseren

Onze aanpak

Test – Learn – Scale

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiele groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Aan de hand van onze Growth Hacking scale-up methodiek kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten. 

Kansen/ideeën

We bedenken groeimogelijkheden en ranken deze via de BULLSEYE methode

Experimenteren

We gieten het in een experiment en kijken welke investering minimaal nodig is om te leren of het idee werkt

Leren/ iteraties

Aan de hand van data kijken we naar de learnings en passen we aan waar nodig

Opschalen

Daar waar de business case kan worden gemaakt schalen we op en automatiseren we het proces

Neem contact op

Al overtuigd van onze groeikracht? Neem snel contact op om onze talenten uw bereik te laten vergroten.

Onze specialisten

Wij als zoekmachine marketingbureau zijn Google Premium Partner & Microsoft Advertising Select Agency Partner. Daarnaast zijn alle Grow Up SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ en ‘Bing Ads Accredited Professional’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Onze UX/CRO diensten

Heb je nog vragen?

Conversie optimalisatie is niets anders dan het optimaliseren van de conversieratio. Je kunt als marketeer bijvoorbeeld al je investeringen in traffic generatie stoppen, maar wanneer je geen goede conversieratio realiseert kun je niet de opgestelde doelstellingen behalen. Om deze doelen wel te kunnen realiseren moet je het gedrag van de bezoeker gaan observeren. Dit kun je doen door de beschikbare bezoekers data de analyseren die je van bijvoorbeeld Google Analytics, Hotjar en de klantenservice hebt gehaald.

In een optimale situatie wil je natuurlijk dat alle bezoekers die op jouw website terecht komen daadwerkelijk ook een conversie verrichten. Hoe zorg je ervoor dat deze bezoekers omgezet worden tot klanten? Bezoekers zet je om tot klanten door een goede user experience te creëren. Wanneer een bezoeker continu tegen moeilijkheden aanloopt op jouw website zal hij of zij uiteindelijk niet overgaan tot aankoop. De bezoeker verlaat dan de website en gaat naar de concurrent. Daarom is het van belang dat je de gebruikerservaring centraal stelt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de focus te leggen op conversie optimalisatie. Maar wat houdt conversie optimalisatie precies in?

Je kan testen uitvoeren om te kijken hoe de gebruikerservaring op jouw website is. Deze testen moeten secuur worden uitgevoerd, anders kan het weer een negatief effect hebben op de conversieratio. Wanneer je alle bottle-necks hebt gevonden kun je deze gaan oplossen. Zo verbeter je de User Experience (UX) en dit kan leiden tot een hogere conversieratio en natuurlijk het belangrijkste; gelukkige klanten.

Als organisatie leer je ongelooflijk veel van een CRO proces. Je analyseert alles zo grondig dat je de bezoekers, klanten en website veel beter leert kennen.

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

SEA specialisten

Peter Maas

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!