Event: Winnende online strategieën voor B2B

Donderdag 24 maart – 14:00 – 18:00
Tolhuistuin Amsterdam

Benieuwd naar de winnende online strategieën voor B2B?

Schrijf je dan nu in voor hét B2B online marketing event. 24 maart organiseren wij in samenwerking met Google een leuke en informatieve dag waarin wij onze kennis delen over winnende strategieën voor B2B bedrijven. Laat je inspireren!

Voor B2B bedrijven werkt het vaak net even anders. Hoe ga je te werk in het speelveld waar je meerdere stakeholders moet overtuigen? Hoe zorg je voor een continue instroom aan kwalitatieve leads? Hoe zet je een succesvolle leadgeneratie strategie op en hoe maak je van deze leads klanten? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten de sprekers zien welke tactieken werken voor B2B en hoe ze succesvol en schaalbaar kunnen worden ingezet.

NB: Dit event is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun B2B online marketing. Bureau’s en ZZP’ers worden uitgesloten van deelname.

Het programma

Tijdens het evenement staat het thema online groei voor B2B centraal en zullen er tal van praktische voorbeelden aan bod komen over hoe je het best je doelgroep online kan bereiken. Het tijdschema: 

14:00 – 14:30: Ontvangst

14:30 – 14:40: Welkomstwoord

14:40 – 15:25: B2B video advertising
Omid Yazdanpannah | Video & Creative Lead YouTube, EMEA

15:25 – 15:40: Koffie & thee

15:40 – 16:25: Winnende online strategieën voor B2B
Peter Maas | Founder Grow Up Digital

16:25 – 17:10: Van start up naar scale up in 6 maanden
Michael Coreelmont | Co-Founder Testservice

17:10 – 18:00: Afsluiting en borrel

Ja, ik wil me inschrijven!

Ja, ik wil dit evenement bijwonen en geef Grow Up Digital toestemming mij hiervoor te benaderen.

De sprekers & experts

Omid Yazdanpanah
Omid Yazdanpanah
Google - Video & Creative Lead
Michael Coreelmont
Michael Coreelmont
Testservice - Co-Founder
Portraits-Grow_Up_Digital-140121-25
Peter Maas
Grow Up Digital - Founder

Tolhuistuin

Amsterdam

14:00 - 18:00

Donderdag 24 maart

Sprekers

Google, Grow Up Digital & Testservice

Inclusief

Koffie & borrel

Praktische info

Eventlocatie

Tolhuistuin
Buiksloterweg 5c
1031KT Amsterdam

Parkeren

De Tolhuistuin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch met de auto komen? De dichtstbijzijnde parkeerplekken bevinden zich in de parkeergarage onder de A’DAM Toren. Het navigatieadres is Overhoeksplein 5,1031 KS. Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Paviljoen, het hoofdgebouw van de Tolhuistuin. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum (Oosterdokstraat 150). Je hoeft dan alleen nog maar naar de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in online groei voor B2B bedrijven en Scale Ups. Als één van de snelst groeiende online agencies zijn wij meerdere malen genomineerd voor de Dutch Search Awards. Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.