Event: Ontdek de toekomst van B2B marketing

Het evenement is verzet, meer info volgt

Benieuwd naar de winnende online strategieën voor B2B?

Schrijf je dan nu in voor hét B2B online marketing event. 2 december organiseren wij in samenwerking met Google een leuke en informatieve dag waarin wij onze kennis delen over winnende strategieën voor B2B bedrijven. Laat je inspireren!

Voor B2B bedrijven werkt het vaak net even anders. Hoe ga je te werk in het speelveld waar je meerdere stakeholders moet overtuigen? Hoe zorg je voor een continue instroom aan kwalitatieve leads? Hoe zet je een succesvolle leadgeneratie strategie op en hoe maak je van deze leads klanten? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten de sprekers zien welke tactieken werken voor B2B en hoe ze succesvol en schaalbaar kunnen worden ingezet.

NB: Dit event is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun B2B online marketing. Bureau’s en ZZP’ers worden uitgesloten van deelname.

Het programma

Tijdens het evenement staat het thema online groei voor B2B centraal en zullen er tal van praktische voorbeelden aan bod komen over hoe je het best je doelgroep online kan bereiken. De onderwerpen: 

Ja, ik wil me inschrijven!

Ja, ik wil dit evenement bijwonen en geef Grow Up Digital toestemming mij hiervoor te benaderen.

De sprekers & experts

Omid Yazdanpanah
Google - Video & Creative Lead, EMEA
Michael Coreelmont
Testservice - Co-Founder
Peter Maas
Grow Up Digital - Founder

-

Amsterdam

-

Nadere info volgt

Sprekers

Google, Grow Up Digital & Testservice

Inclusief

Koffie & borrel

Praktische info

COVID informatie

Voor deelname aan het evenement volgen wij de richtlijnen van de overheid. Houd deze dus goed in de gaten. Op dit moment betekent dit dat u voor toegang een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Dit kan door middel van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag.

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in online groei voor B2B bedrijven en Scale Ups. Als één van de snelst groeiende online agencies zijn wij meerdere malen genomineerd voor de Dutch Search Awards. Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.