Event: Marketing Padel Toernooi

Vrijdag 12 mei – 14:30 – 18:00
Padel NEXT – Willem de Zwijgerlaan 338-c, Amsterdam.

Zin in een sportieve middag?

Save the date! Grow Up Digital organiseert een padel toernooi voor bedrijven met aansluitend een (netwerk)borrel. Wij nodigen je daarom graag uit voor het toernooi op vrijdag 12 mei. Je bent vanaf 14.30 uur van harte welkom bij Padel NEXT aan de Willem de Zwijgerlaan 338-c, Amsterdam.

Het programma

Per bedrijf maximaal twee teams (4 personen).

Inschrijfgeld p.p. €10 (Incl. rackethuur)

14:30 – 15:00: Ontvangst

15:00 – 17:00: Padeltoernooi in verschillende rondes

17:10 – 18:00: Borrel en afsluiting

Wij zien je met alle plezier tegemoet op de padelbaan.

 

Ja, ik wil me inschrijven!

Ja, ik wil dit evenement bijwonen en geef Grow Up Digital toestemming mij hiervoor te benaderen.

Padel Next

Amsterdam

14:30 - 18:00

Vrijdag 12 mei

Inclusief

Racket en ballen

Praktische info

Eventlocatie

Padel NEXT – Willem de Zwijgerlaan 338-c, Amsterdam.

Er zijn kleedkamers aanwezig voor mannen en vrouwen. Mocht je na een potje willen opfrissen, dan kan dat ook in onze douches!

Parkeren

Padel NEXT  is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch liever met de auto komen? In de garage onder de padel banen bevinden zich 228 parkeerplekken, plek zat dus! De ingang bevindt zich aan de voorkant voor de entree van Fit For Free. Je kan onder de slagbomen naar binnen rijden. Je auto staat altijd droog, mét videobewaking. Parkeertarief: €2,40 per uur.

 

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in online groei voor ambitieuze bedrijven en Scale Ups. Als één van de snelst groeiende online agencies zijn wij meerdere malen genomineerd voor de Dutch Search Awards. Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.