Event: The next step in e-commerce

Dinsdag 13 september – 14:00 – 17:00
Tolhuistuin Amsterdam

Benieuwd naar de volgende stap in e-commerce?

Schrijf je dan nu in voor hét e-commerce event in Amsterdam. 13 september organiseren wij in samenwerking met Google en Producthero een leuke en informatieve dag waarin wij onze kennis delen over de volgende stap in e-commerce. Laat je inspireren!

Er is veel veranderd in het e-commerce landschap. De steeds sneller lerende algoritmes van Google. Het verdwijnen van third party en de switch naar first party data. Hoe ga je als e-commerce bedrijf om met deze grote veranderingen? Hoe weet je of jouw performance strategie nog steeds cutting-edge is? Ben jij al klaar voor 2023? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten de sprekers zien welke tactieken het best werken voor e-commerce partijen en hoe ze succesvol en schaalbaar kunnen worden ingezet.

NB: Dit event is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun e-commerce strategie. Bureau’s en ZZP’ers worden uitgesloten van deelname.

Het programma

Tijdens het evenement staat het thema online groei e-commerce centraal en zullen er tal van praktische voorbeelden aan bod komen over hoe je verder kan groeien in 2023. Het tijdschema: 

14:00 – 14:30: Ontvangst

14:30 – 14:40: Welkomstwoord

14:40 – 15:25: Next step in Video Advertising 
Omid Yazdanpanah – Creative & Video lead EMEA – Youtube

15:25 – 15:40: Koffie & thee

15:40 – 16:25: Case: performance marketing best practices 

Peter Maas | Founder Grow Up Digital

16:25 – 17:10: Google Shopping with Super Powers
Wouter Veenboer | Founder Producthero CSS 

17:10 – 18:00: Afsluiting en borrel

Ja, ik wil me inschrijven!

Ja, ik wil dit evenement bijwonen en geef Grow Up Digital toestemming mij hiervoor te benaderen.

De sprekers & experts

omid yazdanpanah
Omid Yazdanpanah
Google - Creative & Video Lead EMEA
wouter veenboer
Wouter Veenboer
Producthero - Founder
Portraits-Grow_Up_Digital-140121-25
Peter Maas
Grow Up Digital - Founder

Tolhuistuin

Amsterdam

14:00 - 18:00

Dinsdag 13 september

Sprekers

Google, Grow Up Digital & Producthero

Inclusief

Koffie & borrel

Praktische info

Eventlocatie

Ijpromenade 2, 1031 KT, Amsterdam

Parkeren

Tolhuistuin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch liever met de auto komen? De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de A’DAM Toren, Overhoeksplein 5, 1031 KS. Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Paviljoen. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum, Oosterdokstraat 150. Neem dan de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in online groei voor ambitieuze bedrijven en Scale Ups. Als één van de snelst groeiende online agencies zijn wij meerdere malen genomineerd voor de Dutch Search Awards. Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.