Online groei voor B2B - 2e editie

Dinsdag 13 december – 14:00 – 17:00
Tolhuistuin Amsterdam

Benieuwd naar de winnende online strategieën voor B2B?

Schrijf je dan nu in voor hét B2B online marketing event. Na een succesvolle eerste editie organiseren wij dinsdag 13 december in samenwerking met LinkedIn een leuke en informatieve dag waarin wij onze kennis delen over winnende strategieën voor B2B bedrijven. Laat je inspireren!

Voor B2B bedrijven werkt het vaak net even anders. Hoe ga je te werk in het speelveld waar je meerdere stakeholders moet overtuigen? Hoe zorg je voor een continue instroom aan kwalitatieve leads? Hoe zet je een succesvolle leadgeneratie strategie op en hoe maak je van deze leads klanten? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten de sprekers zien welke tactieken werken voor B2B en hoe ze succesvol en schaalbaar kunnen worden ingezet.

NB: Dit event is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met hun B2B online marketing. Bureau’s en ZZP’ers worden uitgesloten van deelname.

Het programma

Tijdens het evenement staat het thema online groei voor B2B centraal en zullen er tal van praktische voorbeelden aan bod komen over hoe je verder kan groeien in 2023. Het tijdschema: 

14:00 – 14:30: Ontvangst

14:30 – 14:40: Welkomstwoord

14:40 – 15:25: Groeien in een recessie 
LinkedIn

15:25 – 15:40: Koffie & thee

15:40 – 16:25: Winnende online strategieën voor B2B 

Peter Maas | Founder Grow Up Digital

16:25 – 17:10: Succescase 

17:10 – 18:00: Afsluiting en borrel

Ja, ik wil me inschrijven!

Ja, ik wil dit evenement bijwonen en geef Grow Up Digital toestemming mij hiervoor te benaderen.

Tolhuistuin

Amsterdam

14:00 - 17:00

Dinsdag 13 december

Sprekers

LinkedIn, Grow Up Digital & Sendsteps

Inclusief

Koffie & borrel

Praktische info

Eventlocatie

Ijpromenade 2, 1031 KT, Amsterdam

Parkeren

Tolhuistuin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch liever met de auto komen? De dichtstbijzijnde parkeergarage is onder de A’DAM Toren, Overhoeksplein 5, 1031 KS. Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Paviljoen. Ook kan er geparkeerd worden aan de centrumkant van de stad bij Parking Centrum, Oosterdokstraat 150. Neem dan de pont naar Buiksloterweg te nemen aan de Noordzijde van Amsterdam Centraal Station.

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in online groei voor ambitieuze bedrijven en Scale Ups. Als één van de snelst groeiende online agencies zijn wij meerdere malen genomineerd voor de Dutch Search Awards. Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.