Adverteer via een CSS partner en bespaar minimaal €13.000*

Een CSS partner, wat is dat ook alweer?

Een Comparison Shopping Service (CSS) partner is eigenlijk gewoon een vergelijkingssite: een website die prijzen van verschillende webshops verzamelt, met als doel om haar bezoekers door te sturen naar deze webshops. Google Shopping is dus eigenlijk de CSS van Google. I.v.m. oneerlijke concurrentie heeft de EU Google geforceerd om adverteren in Google Shopping mogelijk te maken voor prijsvergelijkers. Andere vergelijkingssites kunnen nu dus shopping advertenties bij Google inkopen.

Zo’n shopping ad ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als een shopping advertentie van Google, maar dan staat er in plaats van een link met “van Google” nu “Van [naam CSS]” onderin de advertentie. Zie de afbeelding voor de zoekopdracht “wedgwood edme”.

Leuk, maar waarom is dit interessant voor mij?

Via een CSS partner realiseer je meer biedkracht in dezelfde veiling. Om te kunnen “concurreren” tegen Google Shopping krijgt een CSS partner 20% korting op de CPC (cost per click) ten opzichte van Google CSS. Shopping campagnes werken net als Google tekstadvertenties via een veiling waarin de adverteerder een bod kan uitbrengen op de kosten per klik die hij wil betalen. 

In de praktijk betekent dat het volgende: een bod van €0,80 via een CSS partner heeft dezelfde waarde als een bod van €1,00 via Google Shopping CSS. Het betekent dus dat je als adverteerder 25% meer moet bieden via Google Shopping om een bieding via een CSS partner te matchen. 

Zoek nu eens naar jouw best presterende zoekopdrachten en kijk welke van jouw concurrenten niet “By Google” maar “By [CSS partner]” onder de ads hebben staan. Zij hebben dus voor hetzelfde aanbod véél meer biedkracht. Zonder CSS partner is het moeilijk om tegen deze concurrenten op te boksen.

Vrijwel al onze e-commerce klanten adverteren via Producthero CSS. Producthero is verreweg de beste en meest complete en betrouwbare CSS van Europa. Naast de CSS voordelen heeft Producthero tal van tools om de Shopping resultaten nog verder te boosten en de concurrentie in de Google veiling te verslaan.

Omdat wij zo overtuigd zijn van de concurrentiekracht van adverteren via een CSS en specifiek Producthero bieden wij dit exclusief tot 12 maanden gratis aan! Wees er snel bij want per maand nemen we slechts 3 nieuwe adverteerders aan.

Adverteer nú gratis via Producthero en bespaar minimaal €13.000 per jaar

Vraag direct jouw gratis account aan:

royalplint-logo

Waar wacht je nog op? Start direct!

Vul snel je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag!