Wil je meer betalende klanten?

google ads

Het begint met kwalitatieve leads

Kwalitatieve leads zijn enorm belangrijk voor sales georiënteerde organisaties. Een goed gevulde pipeline draagt bij aan de continue groei van je bedrijf. Wil jij ook meer online leads genereren? Wij kunnen je helpen aan een structureel gevulde pipeline van kwalitatieve leads! Met onze in-house ontwikkelde software gebeurt dit volledig automatisch. Je salesafdeling hoeft enkel het voorstel te doen, wij doen de rest! Hierbij kijken wij naar de doelgroep (DMU), de conversies (leadtriggers) en leadwaarde. 

Bereik de juiste doelgroep

Allereerst analyseren we je doelgroep. Wie is de Decision Making Unit (DMU) en hoe gaan we die bereiken? We kijken naar wie we moeten overtuigen en via welke kanalen we dat het beste kunnen doen. 

Genereer kwalitatieve leads

Wanneer de juiste doelgroep bereikt is, gaan we de doelgroep overtuigen om acties uit te voeren. Dit zijn veelal lead triggers. Denk hierbij aan het downloaden van een whitepaper, het aanvragen van een demo, offerte of audit, of bijvoorbeeld het aanmelden voor een trial of een proefpakket. 

Verhoog de leadwaarde

Vervolgens koppelen we terug wat de waarden van deze uitgevoerde acties zijn geweest. We brengen de type leads in kaart; wat voor acties heeft je doelgroep ondernomen en wat zegt dit over de plek in de klantreis? Ook kijken we naar lifetime value om te bepalen wat de verschillende stappen en acties mogen kosten, zodat we onderaan de streep klanten tekenen die rendabel zijn. Met andere woorden, we kijken naar welke omzet uit welke kanalen komt en of dit voldoende oplevert of niet. 

Door onze jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor het genereren van meer kwalitatieve leads. Benieuwd naar de klanten voor wie wij dit gedaan hebben?

Ja, ik wil meer betalende klanten!

Ja, ik wil online groeien en geef Grow Up Digital toestemming mij hier voor te benaderen.

Hierom kies je voor ons:

Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Samenwerken met Grow Up betekent altijd schakelen met een senior online marketing professional met minimaal 10 jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten de kwaliteit die nodig is om écht verschil te maken. Daarnaast maken we slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme resources.

Ben jij klaar voor exponentiële groei? Neem dan contact met ons op!

Samen groeien? Vul dan nu het formulier in!