Inhaakkalender Social Advertising 2022

Op welke (feest)dagen moet je inhaken?

Het is cruciaal om als social  advertising team in te haken op belangrijke data. Het kan onder andere zorgen voor meer naamsbekendheid, klantenbinding en een hogere conversie.

Hoe onderscheid deze inhaakkalender van alle andere kalenders? Er staan geen data in waar ondernemingen nauwelijks op inhaken! Wij hebben een no-nonsense inhaakkalender ontworpen die ervoor zorgt dat jouw social team het hele jaar klaar staat met bruikbare inspiratie & content.

Hoe speel je erop in met Social Advertising?

In de Grow Up inhaakkalender bevinden zich belangrijke data waar elk bedrijf op kan inhaken. Daarnaast delen onze online marketing specialisten hun best practices. Zo krijg je een beeld bij hoe je op (feest)dagen kunt inspelen en welk resultaat je ermee kunt boeken! 

Onze ervaring en kennis van Social Advertising hebben we gebruikt om de inhaakkalender voor 2022 te ontwikkelen. Download de whitepaper gratis en ontdek hoe jij kan inspelen op de data!

Ja, ik wil een gratis kopie!

Vul onderstaand formulier in en download de gratis whitepaper “Inhaakkalender Social Advertising 2022”

Ja ik wil de gratis whitepaper ontvangen en geef Grow Up Digital toestemming mij hier over te benaderen.

Hierom kies je voor ons:

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior online marketing professional met minimaal 5 jaar ervaring. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten.

Bellen, mailen of langskomen: alles kan!