Zijn het gros van je klanten bedrijven, maar heb je moeite om je doelgroep te bereiken?
LinkedIn Advertising is dan absoluut iets voor jou. LinkedIn is een fantastisch platform om je salespipeline structureel aan te vullen met waardevolle leads. Door je doelgroep te selecteren op functietitel, functie, bedrijf of aantal werknemers kun je bijzonder gericht de mensen en bedrijven bereiken die voor jou relevant zijn. Ideaal voor B2B of recruitment.

De combinatie van een sterke boodschap met precieze doelgroep bepaling en targeting leidt tot verbluffende resultaten. Een geslaagde campagne bereik je enkel met een ijzersterke strategie.

Waarom zou ik LinkedIn advertising uitbesteden aan Grow Up Digital?
Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior consultant die zijn sporen al heeft verdient in digital marketing. Met minimaal 5 jaar ervaring per consultant op de teller wordt je geholpen met de beste strategie en tactiek. Daarnaast werken we nauw samen met LinkedIn om exclusieve b├Ęta’s als eerste te testen.

Benieuwd wat voor kansen LinkedIn Advertising jouw bedrijf biedt?
Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. We bellen je dan zo snel mogelijk en sparren samen verder over nieuwe groeikansen.

Ja, ik wil meer leads via LinkedIn Advertising!

Vul onderstaand formulier in en we plannen z.s.m. een gratis consult in om te sparren over het structureel vullen van jouw salespipeline d.m.v. LinkedIn Ads.