Meer rendement uit je webwinkel?

google ads

Haal meer rendement uit je webwinkel

Behaalt jouw webwinkel niet het rendement dat je graag zou willen? En heb je het gevoel dat het efficiënter kan? Wij kunnen je helpen! We besteden aandacht aan de drie belangrijkste drivers, namelijk: traffic, conversie en orderwaarde. Door deze drie drivers te optimaliseren, zal je webwinkel rendement toenemen.

Webwinkel traffic

Hiervoor kijken we allereerst naar de verschillende kanalen die naar jouw website leiden. Elk kanaal heeft namelijk een andere functie tijdens de klantreis. Zoekmachine advertenties (SEA) spelen bijvoorbeeld in op de koopintentie van je klanten, terwijl social- of display campagnes de vraag naar je producten creëren. Wij kijken naar de belangrijkste facetten die hierbij een rol spelen en testen uitgebreid welke aanpak het beste werkt, om uiteindelijk zoveel mogelijk relevante traffic te genereren. 

Verhoog de webwinkel conversie orderwaarde

Trekt je webwinkel de juiste bezoekers, maar wordt er niet of (te) weinig geconverteerd? Ook hier kunnen we optimaliseren! Daarbij kijken we zowel naar conversieratio, als naar orderwaarde. We gaan op zoek naar de bottlenecks van je website. Waar twijfelt mensen en waar haakt mensen af? Daarmee gaan we aan de slag! Door een hogere conversieratio te realiseren behaal je namelijk niet alleen meer omzet, maar creëer je tevens meer marketingbudget om de juiste bezoekers naar je webshop te halen.

Door onze jarenlange ervaring met het optimaliseren én opschalen van e-commerce webwinkels in de meest uiteenlopende branches, ben je bij ons aan het juiste adres voor het behalen van meer rendement. Benieuwd naar de klanten voor wie wij dit gedaan hebben?

Ja, ik wil meer rendement!

Ja, ik wil online groeien en geef Grow Up Digital toestemming mij hier voor te benaderen.

Hierom kies je voor ons:

Gedreven door onze passie voor data, techniek en marketing laten wij klanten in de meest uiteenlopende competitieve branches groeien. Samenwerken met Grow Up betekent altijd schakelen met een senior online marketing professional met minimaal 10 jaar ervaring. Zo garanderen wij onze klanten de kwaliteit die nodig is om écht verschil te maken. Daarnaast maken we slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme resources.

Ben jij klaar voor exponentiële groei? Neem dan contact met ons op!

Samen groeien? Neem nu contact op!