Help jij mee onze klanten uit de meest uiteenlopende branches te laten groeien?

Onze klanten laten groeien, in alle mogelijke vormen. Dat is ons doel. Hoe wij dit doen? We werken datagedreven en richten ons op de gehele funnel van eerste contact tot ambassadeur van jouw merk. Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen we ervoor dat we samen de beste resultaten behalen. Ons jonge en ambitieuze team is een combinatie van verschillende disciplines. Van technische Web Developers en SEA specialisten tot creatieve copywriters en van Junior Consultants tot seniors, we hebben alles in huis en staan altijd open voor nieuw aanpakkers. Waar ligt jouw talent?

Waarom werken bij Grow Up?

Persoonlijke groei

Binnen Grow Up staat groei centraal. Niet alleen bij onze klanten, maar ook bij onze werknemers. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen alle takken van online marketing, maar je kan er ook voor kiezen om je te verdiepen in één discipline. Dit hangt af van jouw keuzes en ambities. Aan de hand van verschillende trainingen, zowel intern als extern, willen wij onze specialisten nóg beter maken. Daarnaast krijg je van ons een opleidingsbudget die je zelf mag uitgeven. Wil jij een training Storytelling volgen? Of liever een Google Analytics cursus volgen? De keuze is aan jou. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en getalenteerde mensen die out of the box durven te denken.  

Een hecht team

Een goede en positieve sfeer op kantoor is het halve werk. Je collega’s zijn een belangrijk onderdeel van je werk en ook dit realiseren wij ons maar al te goed. We vinden het daarom extra belangrijk dat ons team naast ambitieus en gedreven, ook heel hecht is. Dit betekent dat we hier ook graag tijd voor vrij maken. Denk aan werkborrels op de donderdag of vrijdagmiddag, teamuitjes, externe trainingen en weekendjes weg.

Hybride werken (inclusief workations!)

Werken is niet meer hetzelfde als een paar jaar geleden en ook bij Grow Up ervaren we de verschillende voordelen van hybride werken. Wil je liever afwisselend thuis en op kantoor werken? Of liever vanuit een andere locatie? Dit is mogelijk bij ons. Sinds 2021 zijn we aan het testen met workations en dit bevalt ons goed. Onze medewerkers krijgen daarom de ruimte om 2 weken remote te werken op een locatie naar keuze.

Wat vinden onze werknemers zelf?

Over Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.

Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Op deze manier helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren.

Wil je meegroeien?

We zijn benieuwd hoe jij jouw talenten kan toepassen binnen ons bedrijf. Kom je snel langs voor een kop koffie?