De SEA trends van 2023

Ontwikkelingen in SEA

De jaren 2020, 2021 en 2022 waren veel bewogen jaren met betrekking tot Search Engine Advertising. In deze jaren veranderde het PPC landschap veel en nam de concurrentie steeds meer toe op Google Ads. Hierdoor is het lastiger geworden om op het juiste moment te adverteren op de juiste termen.

Wil je jouw campagnes voorbereiden op 2023?

Vanwege alle ontwikkelingen schrijven wij een need-to-know SEA whitepaper om je klaar te stomen voor 2023. Lees hier in alles over de nieuwste campagne structuren als Hagakure maar ook de best practices van Google’s nieuwste konijn uit de hoge hoed genaamd Performance Max. Vul het formulier in om je in te schrijven om als eerste de whitepaper te ontvangen en maak je account(s) klaar voor 2023! 

Ja, ik wil een gratis kopie!

Vul onderstaand formulier in en ontvang als eerste de gratis whitepaper “De SEA trends van 2023”

Ja ik wil de gratis whitepaper ontvangen en geef Grow Up Digital toestemming mij hier over te benaderen.

Hierom kies je voor ons:

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior online marketing professional met minimaal 5 jaar ervaring. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten.

Bellen, mailen of langskomen: alles kan!