De SEO trends van 2022

Belangrijke ontwikkelingen in SEO

Vandaag de dag worden er ruim 3,6 miljoen zoekopdrachten per minuut uitgevoerd. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jouw website(s) vinden?

Google blijft zichzelf ontwikkelen met algoritme updates. Dit om ervoor te zorgen dat de resultaten bij een zoekopdracht aansluiten op de zoekersintentie en daarmee relevant zijn. Met die vernieuwingen wordt de zoekmachine steeds beter in het belonen van gebruiksvriendelijke websites die onder andere hoogwaardige content hebben.

Wil je jouw website voorbereiden op 2022?

Er zijn meerdere ontwikkelingen die in 2022 belangrijker worden dan voorheen. Speel hier op in en maak je website klaar voor de toekomst. 

Onze ervaring en kennis van Search Engine Optimization hebben we gebruikt om de 8 grootste trends vast te stellen. Deze kun je lezen in de whitepaper “De SEO trends van 2022”. Download de whitepaper nu gratis! 

Ja, ik wil een gratis kopie!

Vul onderstaand formulier in en download de gratis whitepaper “De SEO trends van 2022”

Ja ik wil de gratis whitepaper ontvangen en geef Grow Up Digital toestemming mij hier over te benaderen.

Hierom kies je voor ons:

Grow Up Digital laat bedrijven met alle online marketing budgetten groeien in de meest uiteenlopende competitieve branches. Bij Grow Up Digital schakel je altijd met een senior online marketing professional met minimaal 5 jaar ervaring. We maken slim gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaal gesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten.

Bellen, mailen of langskomen: alles kan!