Microsoft Ads

Geïnteresseerd geraakt?

Microsoft Ads

Met Microsoft Ads, voorheen Bing Ads, boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines zoals Google of Bing.

Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismen (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je over de hele customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste strategie.

Geïnteresseerd geraakt?

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Direct meer verkeer

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Specifieke target mogelijkheden

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Controle over de kosten

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Inzicht in de resultaten

Onze opdrachtgevers

Enkele van onze opdrachtgevers waarvoor we, met veel plezier, groei realiseren

Opdrachtgevers aan het woord

Onze aanpak

Test – Learn – Scale

We werken vanuit een growth mindset. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe groeikansen. Natuurlijk hebben we tal van goede ideeën, maar deze ideeën willen we ook testen. Door deze ideeën te gieten in een experiment leren we wat het beste werkt. Als een experiment succesvol is dan kijken we hoe we het kunnen opschalen of automatiseren. Als het experiment niet binnen de business case valt kijken we of we kunnen itereren. Als je elke dag 1% groeit dan resulteert dit uiteindelijk in exponentiele groei. Dit is natuurlijk wat we willen voor al onze opdrachtgevers. We groeien door te leren en we leren door te testen. Aan de hand van onze Growth Hacking scale-up methodiek kunnen we maximale groei realiseren tegen minimale kosten. 

Kansen/ideeën

We bedenken groeimogelijkheden en ranken deze via de BULLSEYE methode

Experimenteren

We gieten het in een experiment en kijken welke investering minimaal nodig is om te leren of het idee werkt

Leren/ iteraties

Aan de hand van data kijken we naar de learnings en passen we aan waar nodig

Opschalen

Daar waar de business case kan worden gemaakt schalen we op en automatiseren we het proces

Neem contact op

Al overtuigd van onze groeikracht? Neem snel contact op om onze talenten uw bereik te laten vergroten.

Onze specialisten

Wij als zoekmachine marketingbureau zijn Google Premium Partner & Microsoft Advertising Select Agency Partner. Daarnaast zijn alle Grow Up SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ en ‘Bing Ads Accredited Professional’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Onze Microsoft Ads diensten

Google Ads

Google Display & Video 360

YouTube advertising

Microsoft advertising

Heb je nog vragen?

Met Search Engine Advertising (SEA) kun je snel resultaat verwachten. Je bent gemakkelijk online te vinden en je komt snel bovenaan te staan bij de juiste doelgroep. Binnen een paar dagen zie je al het verkeer naar je website stijgen.

SEA biedt specifieke targeting mogelijkheden. Doordat het mogelijk is op het juiste moment te adverteren op de juiste termen, is het eenvoudig om je ideale klant te bereiken. SEA levert daardoor kwalitatieve bezoekers en dus meer conversies. Hierdoor ontstaat er niet alleen meer verkeer naar je website, maar krijg je ook meer bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Daarnaast heb je met SEA goed inzicht in de kosten en de behaalde resultaten. De resultaten zijn goed te meten en op basis van deze statistieken kunnen de campagnes direct worden bijgestuurd. Zo zie je dus meteen wat wel en niet werkt en sturen we op campagnes die bijdragen aan de (online) doelstelling.

De customer journey is per product of dienst verschillend. Daarnaast is het adverteren binnen zoekmachines op verschillende momenten binnen het beslissingsproces van de gebruiker relevant. Wij helpen je om een compleet beeld te creëren van je doelgroep en hun customer journey, om zo op het juiste moment de doelgroep te benaderen. Dit kan essentieel zijn in het aankoopproces van de klant en bepaalt uiteindelijk de precieze invulling van jouw SEA-strategie. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismen (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je over de hele customer journey zichtbaar bent bij je doelgroep.

Klaar voor exponentiele groei?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ik neem contact met jou op. Of bel gerust! 

SEA specialisten

Peter Maas

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!