Grow Up Digital behoort tot beste digital agencies van Nederland, volgens de Emerce 100

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten

Grow Up Digital in de Emerce 100 met 6-sterrenscore in categorie Digital Marketing bureaus Klein!

Na de nominaties voor de Dutch Search Awards en de European Search Awards heeft Grow Up Digital ook erkenning gekregen van de Emerce 100 voor ons harde werk. Met een topscore van 6 sterren zijn we opgenomen in de categorie Digital Marketingbureaus klein. Het is een enorm compliment voor ons team en onze klanten dat we zo worden gewaardeerd. 

Over Emerce 100

Emerce 100 is een jaarlijkse lijst van de 100 beste e-commerce bedrijven in Nederland, samengesteld door het Nederlandse vakblad Emerce. Het vakblad richt zich op online marketing, media en e-business. Het uitgebreide onderzoek voor de lijst wordt uitgevoerd door zowel Emerce zelf als Motivaction, een onderzoeksbureau. De bedrijven worden beoordeeld op verschillende criteria, zoals kennis, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit en klanttevredenheid. 

 

De Emerce 100 biedt een overzicht van de belangrijkste spelers in de Nederlandse e-commerce markt en wordt beschouwd als een belangrijke maatstaf voor de kwaliteit van e-commerce dienstverlening in Nederland.

Categorieën

De jaarlijkse lijst van Emerce top 100 wordt verdeeld in verschillende categorieën. Voor de 18e editie zijn er vijf categorieën, namelijk:

  • Bureaus (o.a. Marketing, Media, Social en Digital)
  • E-Business Services (o.a. Marketingbureau Klein)
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture
 

Grow Up Digital

We zijn blij om te delen dat ons groeiende online marketingbureau, met 6 sterren, is uitgeroepen tot een van de topscorers in de categorie Digital Marketingbureaus Klein. Deze prestatie is een prachtige erkenning voor ons hardwerkende team, dat dagelijks met toewijding en passie aan de groei van onze gewaardeerde klanten werkt. Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die ten alle tijden succes wil behalen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!