Copywriting

Geïnteresseerd geraakt?

Hoe zorg je ervoor dat jouw content opvalt in een overvol medialandschap? Wat bepaalt of een websitebezoeker terugkeert naar jouw website? En hoe zorg je ervoor dat de lezer van jouw whitepaper zijn contactgegevens achterlaat? Al deze factoren worden beïnvloed door één ding: de content.

Het creëren van de juiste content op het juiste moment

Aantrekkelijke en relevante teksten kunnen de aandacht van de lezer trekken en de lezer aanzetten een bepaald product of een bepaalde dienst aan te schaffen. Het creëren van de juiste content voor jouw doelgroep draagt dus bij aan meer conversies en langdurige klantrelaties. Echter is het creëren van de juiste content vaak een uitdaging voor bedrijven. Hoe onderscheidt je jouw content van de concurrent? Welke tone of voice ga je gebruiken? En gebruik je in welke fase van de marketing funnel? Dit zijn vragen waar onze contentmarketing specialisten je graag mee verder helpen.

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Brand awareness creëren

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Jouw doelgroep aanspreken

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Een duurzame relatie opbouwen met je doelgroep

Grow-Up-digital-Icoon-31-3

Meer leads en conversies

Een copywriter is meer dan alleen een schrijver

Een schrijver schrijft teksten die een lezer informeren of vermaken. Een copywriter is gespecialiseerd in het schrijven van teksten met een bepaald doel, de lezer overtuigen een bepaald product of dienst aan te schaffen. Heb je bijvoorbeeld veel websitebezoekers maar vallen de conversies tegen? Dan zou het aanpassen van jouw contentstrategie effectief kunnen zijn. Om dit doeltreffend te kunnen doen, begint een copywriter altijd met de vraag: wie is mijn doelgroep en wat wil mijn doelgroep? Kennis van de doelgroep is cruciaal: als een copywriter zich niet goed genoeg in de doelgroep verdiept, kan hij deze ook niet aanspreken met zijn teksten.

Hoe kunnen onze specialisten jou helpen?

Onze copywriters kunnen voor alle vormen van content ingezet worden. Denk aan advertentieteksten, whitepapers, blogs of website teksten. We denken graag met je mee over wie jouw doelgroep is en hoe we deze het beste aan kunnen spreken. Is de content op jouw website aan vernieuwing toe? Ook voor het herschrijven van de bestaande content kun je bij onze specialisten terecht.

Een combinatie van diensten afnemen bij ons?

Naast het schrijven van de advertenties, kunnen wij ook de advertenties opzetten en optimaliseren. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij onze andere diensten: SEA en Social Advertising. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de content van je website niet alleen aantrekkelijk en overtuigend is, maar dat ook de organische vindbaarheid van jouw website wordt verhoogd. Dit doen we door middel van SEO. Samen kunnen we kijken welke combinatie van diensten het meest effectief is voor het behalen van jouw doelstellingen.

Onze Copywriting diensten

Copywriting

Aantrekkelijke en relevante teksten kunnen de aandacht van de lezer trekken en vasthouden. Daarbij draagt het creëren van de juiste content voor jouw doelgroep bij aan meer conversies en langdurige klantrelaties.

Contentstrategie

Bij een contentstrategie wordt er  strategisch nagedacht en vastgesteld welke content in welke fase van de customer journey noodzakelijk is. Het creëert een overzicht voor de lange termijn en kan bijdragen aan een verhoging van je leads en conversies.

Contentcreatie

Relevante en kwalitatieve content is cruciaal om je te kunnen onderscheiden van de concurrent. Daarbij dient je content precies afgestemd te zijn op de wensen en behoeftes van je doelgroep. Wij helpen je graag bij het creëren van deze content, zowel visueel als tekstueel.

SEO content

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Daarnaast kan het leiden tot meer relevant websiteverkeer en conversies.

Aan de slag met copywriting?

Wij zijn Grow Up Digital, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. We hebben alle kennis in huis om jouw website beter vindbaar te maken. Ook zijn we gecertificeerd Google Partner en Microsoft Partner.

Onze contentmarketing specialisten

Interesse of vragen? Neem contact op!

Bekijk onze andere diensten

Grow-Up-digital-Icoon-32-1
Met Search Engine Advertising boek je direct resultaat. Door het maken van sterke campagnes en het kiezen van het juiste budget zorgen wij ervoor dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines, zoals Google of Bing.
Grow-Up-digital-Icoon-44-1

Met Search Engine Optimization is jouw organisatie beter vindbaar in zoekmachines en trek je relevante bezoekers naar je website. Het is een duurzame strategie die om de juiste kennis en expertise vraagt.

Grow-Up-digital-Icoon-42-1

Het bereik van social media platforms is erg groot en de advertentiemogelijkheden veranderen continu. Gericht adverteren op de doelgroep kan daarom een uitdaging zijn voor veel bedrijven.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!