Grow Up Digital 4 keer genomineerd voor de European Search Awards 2023

Inhoudsopgave

Grow Up Digital is vier keer genomineerd voor de European Search Awards 2023. Dit evenement keert jaarlijks terug en beoordeelt prestaties in PPC, SEO en Content Marketing. De winnende cases worden tijdens de award show op 25 mei in Lissabon bekendgemaakt.

Over de European Search Awards

De European Search Awards, georganiseerd door Don’t Panic, erkennen en belonen marketing professionals in PPC en SEO. Ieder jaar beoordeelt een vakjury honderden inzendingen op innovativiteit, originaliteit en creativiteit binnen het digitale landschap. De beste inzendingen per categorie worden genomineerd, waarna de winnaars bekend worden gemaakt tijdens de uitreiking.

Nominaties

Grow Up Digital is, in samenwerking met onze opdrachtgevers Petrol Industries en De 3D Bar, in de volgende categorieën genomineerd:

BEST LOCAL CAMPAIGN (PPC) 
Grow Up Digital & De 3D Bar – Win de beurs voor jezelf zonder deel te nemen. Wil je meer weten over deze case? Bekijk dan onze case met De 3D Bar.

BEST USE OF SEARCH – FASHION 
Grow Up Digital & Petrol Industries

BEST LOW BUDGET CAMPAIGN (PPC) 
Grow Up Digital & De 3D Bar

BEST PPC CAMPAIGN 
Grow Up Digital & Petrol Industries 

Benieuwd naar alle nominaties van de European Search Awards? Bekijk nu de volledige shortlist.

De uitreiking

Vorig jaar werd het feestelijke evenement in Barcelona gehouden. Dit jaar vindt de uitreiking plaats in Lissabon. Op 25 mei worden tijdens de awardshow de winnaars bekendgemaakt. De beste agencies, innovaties en cases worden in de Pátio da Galé bekroond, een prestigieuze evenementenlocatie in het hart van Lissabon. Ook wij zullen hierbij aanwezig zijn!

Over Grow Up Digital

Grow Up Digital is een full-service online marketingbureau dat bestaat uit een jong en gedreven team van marketing professionals. Samen met onze collega’s realiseren wij online groei voor onze opdrachtgevers door middel van SEO, SEA en Social Advertising.

Ben jij klaar voor exponentiële groei en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht met je netwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt de whitepaper als eerste!